WEBBTIDNING OCH HEMSIDA FÖR MODERATERNA I SALEM
Torsdagen den 18 juli 2019 - klockan 15:44
DÖRRKNACKNING PÅ MURAR- OCH TIMMERMANSSTIGARNA

Trevliga diskussioner, bl a om Fågelsången


2018-09-05


Sista veckan i valrörelsen är det också spurt för oss moderater när det gäller att knacka dörr i en del bostadsområden. I måndags var vi uppe i Söderby Park. I tisdags var det Timmermansstigen och Murarstigen som fick påhälsning.

Först och främst ska sägas följande: Vi knackar på och samtalar kort samt överlämnar material. Det är absolut inte frågan om några envisa "säljsamtal", att "få in foten innanför dörren" etc. Vi har inga kommersiella eller religiösa förebilder. 

Tisdagens kampanj var mycket trevlig. Vi förde samtal om bl a den kommande skolan vid Fågelsången. Vi vet att det finns kritik i området eftersom det ska komma en skola och idrottshall i närområdet. 

Vi informerade om planerna och dagsläget. Detaljplanen är beslutad och klar i Salems kommunfullmäktige (dock överklagad av 6 personer där vi bedömer att domstolarna kommer att färdigbehandla frågan mot nyåret, utan ändring av fullmäktiges beslut). Projekteringen av skolan pågår, planeringen är byggstart i slutet av 2019. Inom kort ska det fattas beslut om materialval och färgsättning. Information kommer på www.salem.se om några veckor.

Vi hade mycket bra diskussioner. En del boende är emot skolan, men många deklarerade också tydligt att de var för.Skriv utDagensSalem.se
Ansvarig utgivare:   Kalderen
Webmaster:   Kalderen