WEBBTIDNING OCH HEMSIDA FÖR MODERATERNA I SALEM
Torsdagen den 18 juli 2019 - klockan 15:37
LANDSTINGSVALET

Vi bevakar dina intressen i Landstinget!


2018-09-06Kryssa en moderat från Salem i landstingsvalet. Fem Salemsmoderater finns på landstingsvalsedeln för Sydväst: Lennart Kalderén, Farzana Khan, Rickard Livén, Ulla Wickstein och Andreas Lundvall. Vi bevakar Salems intressen inom kollektivtrafik och sjukvård.

 
*  Tack vare att Alliansen sett till att landstinget har en vårdad ekonomi har vi bland de kortaste vårdköerna i landet.

*   Alla partier i landstinget stod bakom beslutet att bygga NKS, även oppositionen. Nya Karolinska Solna är ett högspecialiserat sjukhus i världsklass där forskning och sjukvård möts för att behandla de svårast sjuka och bota tidigare dödliga sjukdomar. Det finns mycket att diskutera när det gäller Nya Karolinska Solna.Kontakta oss gärna för frågor.

*  Södertälje sjukhus till ett av landets modernaste för alla oss som bor i sydväst. Planeringen är att antalet geriatriska (äldrevård) vårdplatser ska öka på sjukhuset.

*  Lag och ordning ska gälla i våra sjukhus. Moderaterna har skarpa förslag för att hindra att gängkriminaliteten tränger sig in på akutmottagningar m m.

*  Genom minskad administration och betydligt färre politiska uppdrag ska två miljarder kunna sparas på sikt inom sjukvården. Pengar som ska gå till själva vården.

*  Citybanan är färdig och nu pressar vi på statliga Trafikverket för att de ska leva upp till sina löften om betydligt fler tågpassager. De nya stationerna i City och Odenplan är ett lyft för alla pendlare.

*  Direktbussen 745 är en stor tillgång. Kommunen trycker på för att 745:an ska gå hela sommaren. Turtätheten på buss 725 har förbättrats, framför allt morgontid från Nytorp.

Skriv utDagensSalem.se
Ansvarig utgivare:   Kalderen
Webmaster:   Kalderen